Cik maksā interneta vietne

Cik maksā maizes klaips? Droši vien atbildēsi nedomājot.

Taču cik maksā interneta vietne? Paraustīsi plecus. Mēs arī.

Nē, nav nekāda noslēpuma, vienkārši projekta tāme ir atkarīga no daudziem faktoriem. Lai būtu skaidrāks, par ko maksājat, kad pasūtāt interneta vietni, iepazīstināsim ar faktoriem, kas ietekmē izmaksas.

Speciālistu skaits un viņu darbā pavadītais laiks

Mūsu speciālisti projektē lapu, un galvenie darba instrumenti ir iemaņas, talants un centība.

Resursi

Pirmām kārtām tie ir domēna vārds un hostings jeb interneta vietnes atrašanās vieta. Pārējais ir atkarīgs no klienta vēlmēm. Var izveidot vietni ar bezmaksas un maksas rīkiem, atkarībā no uzdevuma un budžeta.

Speciālistu darba apstākļi

Iznākums ir brīnišķīgs tikai tad, ja cilvēkam ir komfortabli pie tā strādāt. Darba apstākļiem ir jābūt piemērotiem – ir nepieciešams labs dators, ātrs internets un daudz kā cita.

Garantijas

Jā, arī tā tiek iekļauta cenā. Interneta lapu un dizaina kompānija noteikti nekrāpj, jo ir svarīga reputācija. Viss tiek darīts oficiāli, pārskatāmi un saprotami. Turklāt kompānija ir atbildīga par personīgu datu drošību, jo tāds ir likums. Speciālistiem ir nepieciešama pieeja pie tava hostinga, Google un citiem kontiem, un šāda informācija nedrīkst nonākt pie kāda cita.

Vietnes mērķi, saturs un dizains

Ir nepieciešams precīzi zināt, kādam nolūkam vietne ir nepieciešama, lai varētu izvēlēties piemērotu tipu. Portālam, vizītkartes vietnei un internetveikalam ir atšķirīga funkcionalitāte. Atkarībā no tipa tiek izvēlēti atbilstoši moduļi, piemēram, fotogalerija, preču katalogs, pirkuma grozs, atgriezeniskās saites forma u.c. Kad tas ir izvēlēts, var veidot dizainu. Tas var būt tipisks vai individuāls. Pēc tam vietne ir jāpiepilda ar saturu. To varat darīt paši vai atstāt to speciālistu ziņā.

Mūsdienās gandrīz visiem ir interneta vietnes. Ar to palīdzību var piesaistīt ļaudis, ieinteresēt ar produktiem un dot iespēju tos pasūtīt.

Ceram, ka esam izskaidrojuši, kā veidojas interneta vietnes izmaksas. Mūsu draudzīgais kolektīvs veido interneta lapas jau kopš 2009. gada un vienmēr ir gatavs palīdzēt.